Facturier Online Termeni si Conditii de Utilizare
Click aici pentru a descarca versiunea printabila in format PDF.

Online Business Solutions SRL ("OBSol") ofera facturieronline.ro si serviciile ("Servicii") oferite de acesta in baza acceptarii de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare ("Termeni si Conditii"), asa cum sunt enuntate mai jos. Va rugam cititi cu atentie.

OBSol isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Termenii de Utilizare in orice moment, fara o instiintare prealabila. Noi servicii sau elemente de functionalitate care pot fi adaugate Serviciului vor constitui subiect al Termenilor si Conditiilor. Daca veti continua sa utilizati Serviciul dupa realizarea unor astfel de modificari, aceasta va constitui acordul dumneavoastra cu privire la aceste modifiacri. Puteti regasi oricand cea mai recenta versiune al Termenilor si Conditiilor aici: http://www.facturieronline.ro/termeni+conditii/

Incalcarea oricarui element al Termenilor si Conditiilor va avea ca si consecinta suspendarea contului dumneavoastra.

1. Contul
1. Trebuie sa fi implinit cel putin 18 ani pentru a utiliza Serviciul
2. Trebuie sa puneti la dispozitie numele dumneavoastra complet, o adresa de e-mail valida, si orice alte informatii solicitate pentru a finaliza procesul de inregistrare
3. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii contului dumneavoastra. OBSol nu va fi responsabil pentru orice inconvenient sau pierdere care poate rezulta din esuarea dumneavoastra in a va proteja informatiile de autentificare, inclusiv parola.
4. O singura persoana nu poate detine mai mult de un cont gratuit

2. Accesul si plata
1. Exista doua modalitati de plata: prin transfer bancar, sau prin plata online cu un card de debit sau credit valid. Pentru inregistrarea unui cont gratuit nu este necesar un card de debit sau credit.
2. Va vom solicita plata unei taxe lunare, in avans pentru fiecare luna, in functie de planul tarifar pe care l-ati ales. Puteti solicita in orice moment, in primele 10 zile de la efecturarea unei plati, returnarea acesteia, fara nici o explicatie din partea dumneavoastra. Nu se vor returna plati totale sau partiale catre dumneavoastra, in afara perioadei mentionate mai sus sub nici o forma, chiar daca nu ati utilizat Serviciul in perioada in care contul dumneavoastra a fost activ.
3. In cazul in care veti schimba planul tarifar pentru care ati optat initial, vi se va solicita plata noului tarif la momentul efectuarii schimbarii, in cazul utilizarii metodei de plata online, sau in termen de 5 zile calendaristice in cazul platii prin transfer bancar. Vi se vor solicita in continuare efectuarea platilor conform planului tarifar pentru care ati optat, cu 5 zile inainte de expirarea valabilitatii contului dumneavoastra, pana cand veti solicita inchiderea contului.
4. Toate tarifele afisate pe facturieronline.ro contin TVA. Dumneavoastra veti suporta plata comisioanelor bancare aferente transferurilor bancare clasice sau cele aferente platilor online.
5. In cazul utilizarii metodei de plata prin transfer bancar, la momentul finalizarii procedurii de creare a contului dumneavoastra, veti primi prin e-mail, la adresa pe care ati specificat-o la crearea contului, o factura proforma in baza careia va trebui sa realizati plata prin transfer bancar, in contul SC Online Business Solutions SRL: RO89 MIRO 0000 1278 5827 0101 deschis la ProCredit Bank. Veti transmite o copie a documentului de plata la email office@facturieronline.ro sau fax 031-710-2666. In cazul neefectuarii platii in termen de 5 zile de la data emiterii facturii proforma, aceasta devine nula.
6. In cazul utilizarii metodei de plata online, va trebui sa puneti la dispozitie datele legate de cardul dumneavoastra. Procesarea platilor online se realizeaza prin intermediul partenerului nostru, ePayment. Datele cardului dumneavoastra sunt transmise in timp real, de catre ePayment direct catre sistemele Visa sau MaterCard, OBSol si ePayment nu stocheaza datele cardului dumneavoastra pe serverele lor. Transmiterea datelor se realizeaza prin intermediul unei conexiuni criptate de tip SSL pe 128 biti. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

3. Protectia datelor
1. Toate informatiile cu caracter personal vor fi preluate si stocate de catre OBSol sau furnizorii sai, doar cu acordul implicit sau explicit al dumneavoastra, inclusiv, dar fara a se limita la acceptarea Termenilor si Conditiilor
2. Datele cu caracter personal ce vor fi colectate vor fi utilizate pentru scopuri legate de utilizarea de catre dumneavoasta a Servicilui.
3. OBSol se angajeaza sa nu utilizeze datele sau informatiile puse la dispozitie de catre dumneavoastra in alte scopuri decat cele legate de buna utilizare a Serviciului si sa nu puna la dispozitia oricaror terti aceste date, cu exceptia situatiilor prevazute in Termenii si Conditiile de utilizare, sau in masura in care OBSol este constransa de catre organe ale statului sau prin hotarari judecatoresti, in acest sens.
4. Destinatia datelor: Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC Online Business Solutions SRL - si pot fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele GECAD ePayment, iar SC Online Business Solutions SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
5. Drepturile dumneavoastra: Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa de e-mail office@obsol.ro (in format electronic) sau prin posta pe adresa societatii noastre: Str. Glinka, Nr. 15, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Sector 2, Bucuresti, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

4. Modificari ale Serviciului si tarifelor
1. OBSol isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciul in orice moment, pentru orice motiv, fara o instiintare prealabila.
2. OBSol isi rezerva dreptul de a modifica tariful lunar cu o instiintare prealabila de 30 de zile. Modificarile tarifelor pot fi afisate pe siteul facturieronline.ro sau va pot fi transmise prin email.

5. Incetarea sau suspendarea Serviciului
1. Dumneavoastra sunteti responsabili pentru anularea contului dumneavoastra. Va puteti anula contul in orice moment accesand sectiunea Contul meu, unde veti regasi link-ul "anuleaza cont". Anulearea contului nu va putea fi realizata telefonic sau prin transmiterea unui email catre facturieronline.ro
2. Puteti anula oricand contul dumneavoastra, dar veti ramane responsabil pentru costurile inregistrate pana la momentul anularii contului, inclusiv costul pentru luna in care ati anulat contul. Nu veti mai primi in continuare notificari de plata.
3. OBSol isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau anula contul in orice moment, pentru orice motiv, fara o instiintare prealabila si fara a avea obligatia restituirii platilor deja efectuate de catre dumneavoastra. Ne rezervam de asemenea dreptul de a sterge orice continut asociat cu contul dumneavoastra. OBSol poate refuza sa ofere Serviciul, oricand, catre oricine si pentru orice motiv.

6. Dreptul intelectual si de proprietate
1. OBSol sau furnizorii sai detin dreptul de proprietate asupra orcarei componente a Serviciului ce poate fi protejata, inclusiv, dar fara a se limita la numele serviciului, elemente grafice, interfata utilizatorului, elemente continute in Serviciu, multe dintre functionalitatile individuale, si documentatia aferenta. Este interzisa copierea, modificarea, adaptarea, reproducerea, distribuirea, decompilarea sau dezasamblarea oricarui aspect al Serviciului pe care OBSol si partenerii sai il detin.
2. OBSol nu ridica pretentii cu privire la proprietatea intelectuala a continutului pe care dumneavoastra il incarcati ori pe care il puneti la dispozitia Serviciului. Totusi, utilizand serviciul pentru transmiterea de continut, sunteti de acord cu faptul ca terte parti pot vedea continutul adaugat de dumneavoastra.

7. Conditii generale
1. Utilizarea Serviciului de catre dumneavoastra, incluzand orice fel de continut, informatie sau functionalitate inglobata de acesta, este oferita "asa cum este" si este "disponibila" fara garantii de nici un fel, fie exprimate sau implicite, inclusiv, dar nu limitat la garantiile implicite cu privire la o anume utilizare sau la atingerea unui anumit scop. Va asumati intreaga responsabilitate si risc utilizand acest Serviciu.
2. Sunteti de acord sa nu revindeti, duplicati, reproduceti sau sa exploatati orice parte a Serviciului fara permisiunea scrisa a OBSol.
3. Nu puteti utiliza serviciul pentru a stoca, gazdui sau transmite email-uri nesolicitate (spam)
4. Intelegeti ca Serviciul poate fi utilizat pentru transmiterea continutului adaugat de dumneavoastra, si faptul ca pe parcursul procesarii, continutul dumneavoastra, inclusiv facturi, notificari de plata si mesaje personale pot fi transmise prin Internet, printr-o conexiume necriptata.
5. Nu puteti utiliza Serviciul pentru a transmite virusi sau continut neadecvat.
6. OBSol nu ofera garantii cu privire la abilitatile dumneavoastra de a utiliza Serviciul, satisfactia dumneavoastra in utilizarea Serviciului sau ca Serviciul va fi disponibil orican, neintrerupt si nu va avea erori, sau cu privire la acuratetea calculelor matematice sau cursurilor valutare oferite de catre Serviciu, sau ca erori ale Serviciului vor fi corectate.
7. OBSol si partenerii sai nu sunt responsabili sau raspunzatori in nici un fel, direct, indirect sau pe cale de consecinta pentru orice pierderi rezultate din utilizarea in orice mod a Serviciului. Singura "reparatie" a insatisfactiei cu privire la Serviciu consta in intreruperea utilizarii acestuia.
8. Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor devine neaplicabila sau ilegala, aceasta nu afecteaza restul prevederilor mentionate aici.
9. Obligatiile asumate de OBSol si partenerii sai sunt obligatii de diligenta.
10. Esuarea OBSol in a isi exercita orice drept specificat aici nu va afecta in nici un fel nici un drept al sau. Termenii si Conditiile de utilizare reprezinta intelegerea dinte dumneavoastra si OBSol cu privire la Serviciu, si anuleaza orice intelegere anterioara intre dumneavoastra si OBSol, inclusiv, dar fara a se limita la versiuni anterioare ale Termenilor si Conditiilor.
11. Orice nelamuriri cu privire la Termeni si Conditii vor fi transmise la office@facturieronline.ro
Autentificare Autentificare
Stiri Curs valutar
EURO
EUR
4.8024
In scadere
-0.0042%
Dolar american
USD
4.4395
In scadere
-0.1509%
Lira sterlina
GBP
5.7281
In scadere
-0.2182%
valabil astazi 25-02-2020
ePayment
hosted by iNES